POLITICA DE SCHIMB PRODUS

Superlative.ro doreste sa isi multumeasca clientii in proportie de 100%! Stim ca acest lucru este greu de indeplinit si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc sau sa schimbe  produsele comandate.

ATENTIE! PRODUSELE FOLOSITE NU SE SCHIMBA SI NICI NU SE RETURNEAZA

 

SCHIMBUL PRODUSELOR

Cea mai rapida varianta: Trimite pe email, messenger sau whatsapp numele sau numarul comenzii si ce produse doriti pentru inlocuire si  procesam in cel mai scurt timp un nou colet de schimb pentru dvs!

schimb@superlative.ro
Telefon: 0316.312.854
Whatsapp
Messenger

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau marimea este gresita, primiti un alt model sau marimea nu corespunde, este necesar sa ne contactati la schimb@superlative.ro pentru a schimba articolul , iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Noi vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu o alta marime sau alt model pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales.(valabil doar pentru comenzile plasate de pe teritoriul Romaniei)

 Pentru comenzile din tarile Uniunii Europene serviciul schimb colet nu este disponibil momentan

Duminica,Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Junie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai ramas doar [max].
Adaugat la FavoriteSterge de la Favorite
Autentificare
Inregistrare

URMARESTE COMANDA

Schimba Produse

Returneaza Produse

Favorite

Contul Meu

Comenzile mele

Politica de Schimb & Retur