RETUR

Ca si client superlative.ro aveti dreptul de a renunta la produsul cumparat in 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Pentru acest lucru, clientul trebuie sa trimita un email la adresa: retur@superlative.ro in care sa specifice numele pe care a fost facuta comanda, numarul comenzii (se regaseste in SMS-ul sau emailul primit la plasarea comenzii) si contul IBAN si numele complet al posesorului contului IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului. Ulterior noi va procesam un ordin de ridicare la firma de curierat. 

   Restituirea banilor: Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat intr-o perioada maxima de 10 de zile calendaristice. Costul transportului pentru livrare nu poate fi returnat. Superlative.ro suporta costul de transport pentru retur!

SCHIMB

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau marimea este gresita, primiti un alt model sau marimea corecta, este necesar sa ne contactati la contact@superlative.ro pentru a schimba articolul , iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Noi vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.