POLITICA DE RETUR si de SCHIMB

IMPORTANT

Traversam cu totii o perioada dificila, in care pe primul loc trebuie sa punem siguranta noastra si a semenilor nostrii. Datorita situatiei actuale si a reglementarilor venite in ultima perioada firmele de curierat au implementat masuri mult mai stricte, care permit un contact redus intre curieri si client la predarea coletelor.

Pentru a reduce cat mai mult interactiunea umana incepand cu data de 30.03.2020, firmele de curierat suspenda  urmatoarele servicii:

  • Deschidere colet la livrare
  • Colet la schimb

Astfel Superlative.ro nu mai poate oferii serviciile “Deschidere colet la livrare“ ,  “Schimb produs” si “Ridicare colet”  incepand cu data de 30.03.2020.

Noi ne pastram politicile de "Schimb" si "Retur" fata de clientii nostri, dupa cum urmeaza:

RETUR:

In cazul in care doriti sa returnati un produs clientul trebuie sa trimita prin curier produsul comandat catre "Superlative.ro" la adresa Sos. Pantelimon nr.300 et.4 sector 2 Bucuresti. (clientul plateste transportul)

Apoi in maxim 4 zile lucratoare Superlative.ro va vira contravaloarea produsului in contul clientului.

SCHIMB PRODUS:

In cazul in care doriti sa schimbati un produs clientul trebuie sa trimita prin curier produsul comandat catre "Superlative.ro" la adresa Sos. Pantelimon nr.300 et.4 sector 2 Bucuresti. (clientul plateste transportul)

Dupa ce coletul ajunge la noi, pregatim coletul cu produsul dorit si il trimitem catre client. (Transportul este suportat de catre Superlative.ro)

 

In cazul in care nu puteti trimite produsul catre noi momentan, aveti si posibilitatea de a returna/schimba produsul dupa ce se termina situatia de criza (cu conditia ca produsul sa nu fie utilizat).

-----------------------------------------------------------------------------------

Superlative.ro doreste sa isi multumeasca clientii in proportie de 100%! Stim ca acest lucru este greu de indeplinit si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele sau sa le schimbe.

RETUR

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai putin cheltuielile de transport (practic 0 daca ai avut transport gratuit la livrare), intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Daca doresti sa Returnezi un produs, ACUM la Superlative.ro, este mai simpul ca niciodata. Te rugam sa ne trimiti un email la adresa retur@superlative.ro care sa contina numarul comenzii  (se regaseste in SMS-ul sau emailul primit la plasarea comenzii) si numele pe care a fost facuta comanda, contul bancar si numele posesorului de cont unde doresti sa iti transferam contravaloarea produsului.Ulterior colegii nostri o sa proceseze un ordin de ridicare, urmand ca in 2 zile sa te contacteze curierul pt ridica coletul.

 * Ambaleaza produsul pe care doresti sa il returnezi. Produsul in cutia primita trebuie impachetat intr-o punga sau folie astfel incat nici produsul, nici ambalajul original sa nu sufere deteriorari.
* In colet adauga contul bancar si numele posesorului contului bancar (in caz ca nu l-ai specificat in email).
* In urma validarii returului de catre Superlative.ro, firma de curierat va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra si va ridica coletul mentionat anterior.

   Restituirea banilor: Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat intr-o perioada maxima de 10 de zile calendaristice. Costul transportului pentru livrare nu poate fi returnat. Superlative.ro suporta costul de transport pentru retur!

 

SCHIMB

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau marimea este gresita, primiti un alt model sau marimea corecta, este necesar sa ne contactati la schimb@superlative.ro pentru a schimba articolul , iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Noi vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.